CUM CUMPAR

1. Primul pas pentru plasarea unei comenzi este sa alegeti programul de nutritie cu dieta de slabit cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra. Pentru a va documente mai bine, va recomandam sa accesati si pagina Rezultate pentru a vedea rezultatele altor clienti.

2. Dupa ce ati ales pachetul potrivit pentru nevoile dumneavoastra, veti fi redirectionat automat spre pagina de checkout. Aici trebuie sa completati formularul de comanda. Toate campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.

3. Dupa ce ati completat formularul cu datele cerute, mergeti mai jos in pagina unde regasiti un rezumat al comenzii dumneavoastra. Pentru finalizarea acesteia apasati pe butonul “PLASEAZA COMANDA”.

4. Pasul urmator consta in introducerea datelor cardului pentru a efectua plata online. Asigurati-va ca introduceti corect datele cardului, altfel plata nu va putea fi efectuata, iar comanda nu va putea fi procesata.

5. In functie de programul ales, daca este cazul veti fi contactat de Dr. Rosca Vlad personal pentru a vi se cere informatii suplimentare referitoare la planul de dieta de slabit sau la stlul de viata.

Pentru orice fel de informatii suplimentare cu privire la plasarea comenzii, va rugam sa ne contactati fie prin intermediul paginii Contact fie cu ajutorul chat-ului disponibil in partea dreapta jos a paginii.