Termeni si Conditii

Generalitati

O data cu vizitarea website-ului si plasarea unei comenzi, declarati ca ati citit si sunteti de acord cu conditiile de utilizare mentionate mai jos.

Website-ul doctorvladrosca.com este administrat de SC TECHNOMED GROUP S.R.L. persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social: Strada Stefan Augustin Doinas, nr. 7-11, bl. M3, et. 1, ap. 4, Arad. In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal. Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0371 380 038, sau la adresa de e-mail: mirceasf@gmail.com

Website-ul doctorvladrosca.com isi pastreaza dreptul de a modifica informatiile prezente in paginile acestui website (inclusiv aceasta pagina) fara sa fie nevoit sa notifice utilizatorii in legatura cu aceste schimbari. O parte din materialele care compun acest website sunt cu titlu de prezentare. In cazul in care detineti drepturi de autor asupra acestora, va rugam sa ne contactati printr-un e-mail la adresa doctor.vladrosca@gmail.com. In urma constatarii unei incalcari a drepturilor de autor, materialele vor fi imediat indepartate.

Prelucrarea datelor cu character personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Scopurile colectarii si a prelucrarii datelor cu caracter personal:

  • Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de website-ul doctorvladrosca.com;
  • Activitati comerciale de vanzare a produselor virtuale, crearea si administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata, statistici de marketing;
  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv procesarea, validarea, facturarea si finalizarea acestora;
  • Solutionarea situatiilor de returnare a produselor sau anulare a comenzii conform prevederilor legale;
  • Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale.

Informatiile publicate oferite pe acest website nu pot fi folosite pentru diagnosticarea bolilor, tratarea acestora, ca sfaturi de sanatate si alte activitati legate de sanatatea vizitatorilor. Nu ne asumam responsabilitatea pentru aplicarea acestora. Recomandam utilizatorilor website-ului sa consulte un specialist in vederea diagnosticarii sau tratarii unor probleme medicale, inainte de a aplica informatii gasite pe website-ul nostru.

Dietele individuale create de Doctor Vlad Rosca au ca scop principal sa informeze utilizatorii care este regimul alimentar recomandat conform informatiilor primite de la acestia.

Echipa noastra garanteaza utilizatorilor ca ofera in permanenta informatii de actualitate, folosind surse autentice aprobate si competente. Acest lucru nu exclude posibilitatea aparitiei unor lacune. Nu ne asumam responsibilitatea pentru consecintele de orice fel, inclusiv pagube realizate din sau legate in orice fel de accesul sau utilizarea acestui website.

Pentru orice fel de nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail doctor.vladrosca@gmail.com.

Politica de livrare a produselor:

Dupa plasarea comenzii, clientii vor primi in maxim 24 de ore un e-mail cu dieta personalizata pentru prima saptamana. In cazul in care exista neclaritati in ceea ce priveste crearea acestuia, clientul va fi contactat, acest lucru ducand la o prelungire a termenului limita de pregatire a programului.